Probleme la România TV. Conducerea televiziunii de știri a luat mai multe decizii privind reduceri de personal, dar și plata în tranșe a salariilor către angajații rămași. Totodată, ieri, oamenii au fost anunțați că pe 15 iunie, data la care ar trebui să primească avansul din salariu, toată lumea va lua 1.000 de lei, indiferent de salariu. Toate aceste necazuri vin pe fondul scăderii încasărilor din publicitate. 

romania-tv-soros.jpg

„Situația e disperată, vă jur. La începutul anului, când măcam căcat doar așa, de pamplezir, era viață bună pe-aici. Acum am văzut reporteri și producători furând din salatiera de căcat păstrată pentru invitații din studio. Ieri Mirel Curea a plecat flămând acasă după emisiune, că i-au halit ăștia micii porția. Avea lacrimi în ochi, cerșea covrigi pe stradă”, a declarat un producător România TV sub acoperirea anonimatului. 

Patronul postului, aflat în Serbia s-a arătat deranjat de cererile salariale: „Dacă aveam bani de salariiși dacă n-aveam. Știi ceva? Dacă erau băieți nu cereau banii ăștia că știau că e nevoie de bani pentru mine. La televizor sunt băieți, să vedem unde mai sunt ei băieți. Trebuie să știe că toți că noi oricum împreună până la capăt, indiferent că o să se numească România TV sau altfel”. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 14.06.2017 15:01 Social

National Cinematografic