Furie și haine murdărite pentru Patriarhul Daniel, care a suferit un accident în această dimineață. Văzând o porțiune cu zăpadă galbenă în curtea Patriarhiei, Daniel s-a tăvălit în ea, încercând s-o adune și murmurând: ”Aur! Aur de la Dumnezeu!”, apoi a început să se tăvălească în ea, amintindu-și de fericirea din copilărie.patriarh_suparat_zapada_galbena.jpg

”Daniel nu doar că s-a tăvălit în pișat, dar a început să care cu o roabă zăpada galbenă la el în seif, unde s-a topit și i-a avariat câteva teancuri cu euro și cu dolari. În tot acest timp, niște enoriași au continuat să se pișe prin zăpadă, spre extazul Patriarhului, care urla: ”Așa, Doamne! Mai dă-mi aur! Mult aur și bogății”, spun martorii.

Bucuria Patriarhului a fost scurtă, pentru că a fost avertizat de un diacon că de fapt zăpada galbenă e pișat, deci hainele lui de 50.000 de euro, cusute cu fir de aur, vor trebui înlocuite. S-a organizat o colectă suplimentară de urgență, în toate bisericile, și suma a fost din fericire recuperată în 10 minute.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Sunday, 20.01.2019 08:14 Social

National Cinematografic