Furie și haine murdărite pentru Patriarhul Daniel, care a suferit un accident în această dimineață. Văzând o porțiune cu zăpadă galbenă în curtea Patriarhiei, Daniel s-a tăvălit în ea, încercând s-o adune și murmurând: ”Aur! Aur de la Dumnezeu!”, apoi a început să se tăvălească în ea, amintindu-și de fericirea din copilărie.patriarh_suparat_zapada_galbena.jpg

”Daniel nu doar că s-a tăvălit în pișat, dar a început să care cu o roabă zăpada galbenă la el în seif, unde s-a topit și i-a avariat câteva teancuri cu euro și cu dolari. În tot acest timp, niște enoriași au continuat să se pișe prin zăpadă, spre extazul Patriarhului, care urla: ”Așa, Doamne! Mai dă-mi aur! Mult aur și bogății”, spun martorii.

Bucuria Patriarhului a fost scurtă, pentru că a fost avertizat de un diacon că de fapt zăpada galbenă e pișat, deci hainele lui de 50.000 de euro, cusute cu fir de aur, vor trebui înlocuite. S-a organizat o colectă suplimentară de urgență, în toate bisericile, și suma a fost din fericire recuperată în 10 minute.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Sunday, 20.01.2019 11:14 Social

National Cinematografic