Probleme în paradis: criza economică a lovit fără milă Lumea de Apoi

Infernul s-a dezlănţuit în Lumea de Apoi, după ce criza economică a lovit puternic în toate categoriile sociale de dincolo. Cea mai mare probleme o reprezintă spaţiile locative, care au devenit insuficiente. O altă problemă este cauzată de cei care au luat credit pentru achiziţionarea unui corp, iar acum nu mai pot achita ratele, astfel că tot mai multe bănci au angajat exorcişti, care sunt plătiţi ca să dea rău-platnicii afară din corp.

Specialiştii susţin că declanşarea crizei era inevitabilă, în special datorită numărului tot mai mare de imigranţi ilegali din ultimii ani. „De la primele semne de criză economică manifestate pe Pământ, ne-am confruntat cu o creştere alarmantă a imigranţilor ilegali. Dacă numărul celor care din cauza greutăţilor de pe Pământ s-au sinucis şi au ajuns astfel ilegal aici era controlat atent, n-am fi ajuns în actuala situaţie”, spun aceştia.

Pentru a rezlva problema, mai marii Raiului au anunţat o reducere cu 25% a numărului de locuitori, fapt ce a dus la ample manifestaţii de stradă. Cei care urmează să fie daţi afară din Rai acuză oficialităţile de incompetenţă. Evacuaţii din Rai vor ajunge fie în Iad, fie înapoi pe Pâmânt.

Bătaia cea mai mare este, evident, pe locurile de pe Pământ, însă acestea sunt foarte greu de obţinut. Mulţi se plâng fie că se reîncarnează în animale foarte mici, fie că, mai grav, sunt trimişi pe Pământ fără să primească un corp, ajungând să bântuie aiurea pe unde apucă. „Astea nu sunt cazuri izolate, dimpotrivă. Am ajuns să ne batem ca chiorii, câte trei pe un corp. Uneori găsim înţelegere şi stăm cu rândul în acelaşi corp, însă nu toate corpurile se pretează la personalitate multiplă”, a declarat într-o conferinţă de presă liderul sindical al celor care urmează să fie evacuaţi.

Tocmai dim această cauză, traficul de corpuri pur şi simplu a explodat. „Dacă vrei să te întorci ca om, te costă foarte mult. Doar cei cu pile sau cu bani se reîncarnează în oameni. De aia a ajuns umanitatea unde a ajuns, pentru că nu se ajunge pe Pământ pe competenţă. Unii ar fi în stare să-şi vândă şi sufletul ca să ajungă oameni. Alţii sunt capabili inclusiv să-şi amaneteze diademele. Astfel de persoane ajung oameni pe Pământ. Cei care suntem competenţii ajungem de regulă animale”, acuză unul dintre cei ameninţaţi cu evacuarea.

Mulţi dintre cei care urmează să fie evacuaţi ar dori să atace în justiţia divină decizia, însă spun că nu găsesc avocaţi în care să aibă încredere. „Toţi avocaţii buni sunt în Iad, n-avem la cine apela”, se plâng aceştia.

Există însă şi persoane optimiste, care susţin că dracul nu-i chiar atât de negru: „Dacă era Băsescu sau Boc în poziţia de a decide, atunci da, mi-aş fi făcut probleme. Aşa, însă, eu cred că în scurt timp situaţia va reveni la normal”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: criza evacuare iad rai scandal trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult