Loviturile la adresa marilor producători germani de mașini continuă. Un raport al Agenției Americane de Mediu a scos la iveală că aceștia foloseau un soft care măsluia raportările cu privire la clienții lor astfel încât lăsau impresia că doar o mică parte dintre aceștia sunt cocalari. 

bmw_rechemat_service_depasire_linie_continua.jpg

„Conform datelor oficiale prezentate până acum, doar 50% din clienții BMW ar fi cocalari. Ei bine, aceasta este o minciună, procentul real se apropie de 90%”, a declarat un oficial american. În SUA, BMW va fi obligată să plătească 50.000 de dolari pentru fiecare cocalar care a cumpărat o mașină BMW și acum nu mai poate semnaliza. Totodată și cocalarii vor trebui să plătească o amendă, pentru că în SUA mașina oficială de cocalari este Cadillac-ul Escalade.

Scandalul a reverberat și în Europa, unde mai multe țări au solicitat companiei germane un răspuns clar în această privință, dacă s-a folosit sau nu acest soft. Singura țară care nu a cerut explicații este Italia, pentru că în Italia toți oamenii sunt cocalari. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 25.09.2015 09:56 Social

National Cinematografic