Probleme şi la BMW! Foloseau un soft pentru a măslui numărul de cocalari care le cumpără maşinile

Loviturile la adresa marilor producători germani de mașini continuă. Un raport al Agenției Americane de Mediu a scos la iveală că aceștia foloseau un soft care măsluia raportările cu privire la clienții lor astfel încât lăsau impresia că doar o mică parte dintre aceștia sunt cocalari.

„Conform datelor oficiale prezentate până acum, doar 50% din clienții BMW ar fi cocalari. Ei bine, aceasta este o minciună, procentul real se apropie de 90%”, a declarat un oficial american. În SUA, BMW va fi obligată să plătească 50.000 de dolari pentru fiecare cocalar care a cumpărat o mașină BMW și acum nu mai poate semnaliza. Totodată și cocalarii vor trebui să plătească o amendă, pentru că în SUA mașina oficială de cocalari este Cadillac-ul Escalade.

Scandalul a reverberat și în Europa, unde mai multe țări au solicitat companiei germane un răspuns clar în această privință, dacă s-a folosit sau nu acest soft. Singura țară care nu a cerut explicații este Italia, pentru că în Italia toți oamenii sunt cocalari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 septembrie 2015 07:56
Citește mai mult despre: BMW cocalari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult