Soluție în extremis adoptată de Guvern în ședința de azi dimineață în privința plății salariilor și pensiilor înainte de Paști. Astfel, conform noilor reglementări aprobate, bani vor primi doar membrii PSD, în timp ce ceilalți angajați la stat și pensionari vor primi ciuciu.

dragnea ciuciu paste fericit.jpg

„Am luat în calcul nu doar probleme sociale ale oamenilor ce depind ce banii de la stat ci și problemele morale. Când cineva este atât de imoral cât să îndrăznească să lucreze la stat și să nu fie membru de partid, așa cum este normal de când lumea, trebuie să simtă cumva greutatea păcatului său, mai ales acum, în aceste zile în care trebuie să fim mai buni și mai meditativi la rolul nostru în fața Creației”, a declarat un secretar de stat de la Ministerul Muncii. 

Salariații membri PSD vor primi salariul în tranșe, o treime din mâna șefului de instituție, o treime de la șeful organizației de partid și o treime pe card, ca fraierii care lucrează la privat. „Să le virăm tot salariul pe card presupune o fiscalizare excesivă, că practic din banii ăia luăm înapoi prin taxe și impozite. Așa evităm să creștem inflația dacă le dăm 2/3 din bani la negru”, a explicat un economist PSD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 05.04.2018 14:32 Social

National Cinematografic