Procesul anului. Nişte avocaţi au comandat mâncare şi nu s-au înţeles la bacşiş

Scandal în firma de avocatură Relu, Petrică, Lupu şi Asociaţii. În speţă e vorba de o comandă de mâncare pe care cei 18 avocaţi din firmă au făcut-o la comun, dar la 10 minute după ce a venit comanda avocaţii încercau să se bage reciproc în puşcărie. Acuzaţiile sunt grave, inclusiv mărturie mincinoasă, pentru că un avocat a jurat că n-ar fi luat din cartofii prăjiţi, deşi ar fi fost văzut clar de martori. Acesta acuză la rândul lui că o colegă a luat din humus, a delapidat un falafel şi a devalizat o lipie.

Problemele au început când s-au strâns banii pentru bacşişul care trebuia dat băiatului de la livrare. Avocatul Relu a invocat o excepţie de neconstituţionalitate şi a pretins că n-are mărunt. Avocatul Petrică i-a acuzat pe toţi de defăimare, pentru că au comandat de la un restaurant prea ieftin şi îi strică imaginea. Avocaţii se plâng şi că mâncarea a fost reţinută de procurori ca probă în proces. Aceştia au spus că e foarte bună, dar că va sta într-un frigider până se dă sentinţa.

Surse din justiţie spun că judecătorul va decide probabil ca cei din firma de avocatură să treacă la aplicaţia hipMenu, foarte apreciată pentru gradul ridicat de justiţie gastronomică. De exemplu, se poate face comandă în grup, iar taxa pe transport se împarte automat, proporţional cu valoarea comenzii fiecăruia. În ce priveşte bacşişul, hipMenu nu comentează, dar confirmă că are cel mai bun rating.

24 octombrie 2018 12:10
Citește mai mult despre: aplicatie HipMenu mancare

Alte articole

Vezi mai mult