Procurorii care instrumentează cazul celor 7 violatori de la Vaslui au cerut astăzi în cadrul procesului pedeapsa maximă, respectiv castrarea chimică. Aceștia motivează drastica cerere prin gravitatea faptei și lipsa de remușcări a celor 7 violatori care deși recunosc acuzele, nu cred că au făcut ceva greșit. 

violatori-mcdonalds.png

Castrarea prin mâncare la McDonalds este una din cele mai dure măsuri din codul de procedură penală și este extrem de controversată, mai multe țări din Uniunea Europeană făcând presiuni pentru a fi scoasă. Omul care este supus acestui regim devine atât de gras că nu mai poate viola nimic, niciodată, deoarece nici nu-și vede penisul, și nici nu mai are erecție. 

Instanța a luat în calcul propunerea procurorilor în ciuda protestelor avocaților, care au spus că este o metodă barbară și că ar fi mult mai omenos să-i castreze clasic sau să li se taie capetele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 14.08.2015 17:53 Social

National Cinematografic