Producătorii tradiționali din Obor au lansat varza acră cu arome exotice

Lansarea a avut loc ieri în, fiind o premieră pe acest segment de piață. Mai multe detalii ne-a oferit chiar creatorul său, producătorul tradițional Ioan Pop din Mărginimea Sibiului: „Vorbim aici despre varză acră cu aromă de aloe vera, lime, fructul pasiunii, dar și cu aromă de pere Williams, aceasta din urmă fiind destinată în principal copiilor care îndrăgesc alimentele tradiționale, sănătoase. Ideea mi-a venit când am văzut că există până și apă cu arome – practic, varza acră rămăsese probabil ultimul produs care exista doar în versiunea clasică, «vanilla», cum zicem noi.”

Domnul Pop a avut amabilitatea să ne împărtășească și câteva din dedesubturile ocupației sale: „Pe piața asta a produselor tradiționale nu poți să stai, trebuie permanent să te reinventezi, să vii cu ceva nou. Uitați, anul trecut eu a lansat brânza de burduf învechită în coajă de jojoba și mă gândeam să o aduc și anul ăsta, dar nevastă-mea, când m-a văzut, mi-a zis: «Ioane, this is soooo last year». La noi, în Mărginime, dacă îți spune așa ceva muierea, te gândești de două ori. Până la urmă am creat această varză acră cu arome, care merge perfect și la sarmale. Ca să nu vă pice greu, vă recomand să puneți pe ele și niște iaurt, dar neapărat probiotic.”

Scris de TNR
16 noiembrie 2011 13:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult