Producătorul de cosmetice Farmec a câştigat licitaţia pentru îmbălsămarea lui Hugo Chavez

Lovitură de imagine extrem de importantă pentru producătorul autohton de cosmetice Farmec, care a câştigat în Venezuela licitaţia pentru îmbălsămarea fostului preşedinte Hugo Chavez.

„Câştigarea licitaţiei din Venezuela reprezintă o reuşită a echipei noastre de marketing, dar succesul se bazează şi pe calitatea renumită a produselor noastre”, precizează directorul de comunicare Farmec, Petronela Ridescu.

Reprezentanţii Farmec susţin că procedeul propus de Farmec a impresionat comisia de îmbălsămare, care a avut de ales din zeci de dosare depuse, unele aparţinând unor branduri importante de cosmetice.

„Mai întâi aplicăm o cremă de curăţare, un lăptişor de matcă Doina, continuăm cu un tratament de profunzime şi repetăm aceste operaţiuni până când avem o mumie perfectă. Clientele noastre fidele ştiu cât de bine produsele Farmec împiedică decăderea calităţii tenului”, se arată în comunicatul Farmec.

La finalul îmbălsămării, trupul lui Chavez va fi expus în picioare, într-o postură de şef de stat care ţine un discurs, în interiorul unui mausoleu gigant.

Farmec susţine că îmbălsămarea cu produsele cosmetice proprii este la îndemâna oricui şi se poate realiza inclusiv la domiciliu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult