Profesorii se tem să-l exmatriculeze pe prostul clasei, că sigur ajunge ministrul educaţiei şi se răzbună

Condiții tot mai dificile pentru cadrele didactice. După ce, prin măsurile fiscale, Guvernul vrea să le reducă sau să nu le mai dea deloc salariile, că nu sunt bani, nici în clasă nu mai au niciun fel de autoritate. Tot mai mulți dascăli ezită să dea note mici sau să-l exmatriculeze pe prostul clase că poate ajunge ministrul educației și se răzbună. 

„Sincer vă spun am vreo câțiva proști bâtă prin clasă. Mi-e teamă să spun care sunt, că nu știi ce ajung. Am unul atât de analfabet, nu știu cum a trecut clasa, are stofă de ministru. Mai am vreo doi oligofreni, nu știu ce se alege de ăștia, ori senatori ori deputați. E bine să mă pun bine de pe acum cu ei, nu vreau să-mi mai taie din salariu peste câțiva ani că i-am dat un 3 în teză”, a declarat, sub protecția anonimatului, un profesor din Ploiești. 

În aceste condiții singurii care mai primesc note proaste la școală sunt elevii săraci, care nu au și ei măcar ambiția de a devenit bogați prin furt. „Asta-i școala, te educă și te pregătește pentru societate. Dacă nu vede profesorul niciun potențial în tine nici măcar nu se mai chinuie cu tine”. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 noiembrie 2017 16:50
Citește mai mult despre: educatie profesori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult