Celebrele profeţii ale lui Nostradamus nu ocolesc România. Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atât la ţara noastră cât şi la cel de al treilea război mondial. Potrivit site-ului efemeride.ro, lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.

nostradamus_munca.jpg

"Aceste rânduri fac se pare referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren ne avertizează că România să nu mai aștepte să vină Al Treilea Război mondial ci să pună osul la muncă și să-și vadă de treaba ei”, spune decriptologul.

După ce a studiat cu atenție catrenele, cercetătorul Vlaicu Ionescu a declarat că i s-a cam clătina credința în puterile profetului francez: „În definitiv, om era și el, iar oamenii mai fac și greșeli”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 29.09.2014 21:24 Social

National Cinematografic