Dacă ei nu sunt în stare, măcare să ne lase să ne rezolvăm singuri problemele! Un comando de corporatişti a pătruns într-un ANAF şi a soluţionat toate problemele care ţin de instituţia rspectivă, unele vechi de ani de zile. Corporatiştii  au făcut event pe Facebook: “care ai vreo chestie nerezolvată cu ANAF-ul, hai la oficiul cutare, să rezolvăm”.anaf_corporatisti.jpg

În oraş au rămas doar oamenii care chiar muncesc şi au nevoie să-şi soluţioneze problemele cu taxele şi impozitele. Din fericire s-a circulat şi bine, că nu mai sunt bugetarii, care încurcă tot. Oamenii spun că s-au dat bonuri de ordine printr-o aplicaţie şi nici măcar n-a fost coadă.

Când se vor întoarce la birou, bugetarii oricum nu vor realiza ce s-a întâmplat, că sunt prea putori să se uite prin dosare şi prea incompetenţi să folosească computerul pentru altceva în afară de solitaire. Așa că ultimul lucru pe care corporatiştii l-au făcut a fost să le dezinstaleze solitaire-ul, poate în sfârșit fac și ei ceva util la muncă.

Scris de Ionut | Monday, 23.01.2017 12:06 Social

National Cinematografic