Profitând de grevă, șoferii STB sunt la munte cu autobuzele

Printre miile de mașini aflate în coloană pe DN1 au fost observate multe autobuze turcoaz cu numere de București. Turiștii au remarcat și un autobuz 336 oprit la benzinărie lângă Ploiești, ca să-și ia șoferul cafea și sandvișuri pentru familia împreună cu care călătorea. În Poiană, surpriză. Un 179 cu schiuri pe plafon, parcat chiar la baza pârtiei, unde șoferul se delecta cu un vin fiert.

Nu puțini au fost șoferii care au atârnat în bord pancarta de CURSĂ SPECIALĂ și au luat pasageri până la Brașov și retur, în regim de BlaBla Car: ”A fost prima cursă la care n-am furat motorină”, spune mândru unul din șoferi.

Cei mai conștiincioși șoferi STB au oprit în toate stațiile de pe traseu, ducând pasageri între Câmpina și Poiana Țapului pentru prima oară în istorie. Partea proastă e că se bănuiește că la întoarcere autobuzele STB vor fi pline cu sute de săraci care vor fi debarcați în București, sporind numărul migranților și aglomerația din Capitala deja sufocată de moldoveni și olteni săraci. Și bețivi.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 ianuarie 2022 11:17
Citește mai mult despre: autobuz grevă stb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult