Credeai că intemperiile au să te ţină acasă în ziua alegerilor? ANM are veşti bune! Potrivit meteorologilor, Florin Secureanu va turna cu găleata în cea mai mare parte a ţării - o vreme excelentă să ieşi din casă, indiferent cu cine ţii.

secureanu_toarna_cu_galeata.jpg

“O să toarne mai ales la Bucureşti, dar şi în alte oraşe năpădite de hoţi. Nu ştim exact cât o să toarne, dar putem presupune că o să ne treacă un front de aer rece când auzim ce sume s-au vehiculat”, spune Decebal Popescu, procuror DNA şi meteorolog amator.

“Din cauza încălzirii globale, în ultima vreme se toarnă din ce în ce mai mult. Sfătuim membrii PSD sau PNL să nu iasă din casă fără umbrelă, s-ar putea să toarne şi în direcţia lor. Oprescu se ascunde bine, dar culmea, pe el ar putea să-l toarne cel mai tare”, a confirmat un specialist care a analizat imagini din satelit cu fostul director de la Malaxa.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 09.12.2016 18:07 Social

National Cinematografic