Program dubios al Ministerului Turismului: Trimiţi poze cu ce ai în casă şi câştigi un sejur la mare

În parteneriat cu mai multe agenţii de turism din cartierul Rahova, Guvernul îi ajută pe cetăţeni să ajungă şi anul acesta pe malul mării! Nu sunt vizaţi însă românii săraci, cum s-ar putea crede, ci tocmai cei cu dare de mână.

Astfel, românii cu un venit lunar “cel puţin decent” sunt invitaţi să trimită pe adresa Guvernului fotografii cu bunurile pe care le au în casă, putând câştiga pe baza acestora o vacanţă de câteva zile pe Litoral. Cei care pot dovedi că au la domiciliu aur, electronice scumpe sau obiecte de artă vor beneficia de bonusuri substanţiale, precum masa în regim de demipensiune sau accesul la saună.

Sceptici din fire, mai mulţi români au pus la îndoială intenţiile generoase ale statului român. “Deşi pare incredibil, Guvernul îşi va recupera investiţia din plin, pe căi nebănuite”, le-a răspuns un colaborator al Ministerului Turismului. Convins că programul va fi un succes, acesta a adăugat: „O să spargem!”

Posesorii de uşi blindate, alarme sau câini răi nu pot participa la promoţie, au adăugat organizatorii.

Ministerul Turismului neagă orice legătură între această campanie şi planurile Guvernului de a introduce treptat o schemă progresivă de impozitare directă, prin furt din locuinţe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult