Program pilot în sectorul 5: Se introduce canalizare pe 2 străzi experimentale

Idee revoluţionară propusă de primarul Marian Vanghelie în sectorul 5: edilul vrea implementarea unui program pilot, în cadrul căruia să fie adusă canalizarea pe 2 străzi experimentale.

„Nu ştim cum va reacţiona populaţia, nu vrem să se panicheze. Ne limităm la 2 străzi, facem un studiu pe câţiva ani, să vedem şi care sunt efectele pe termen lung”, susţine Vanghelie.

Primarul argumentează că un pas atât de important ar putea aliena populaţia sectorului, oamenii neputând face faţă avântului nestăvilit al ştiinţei moderne.

„Sunt fel de fel de invenţii acuma, budă în casă, duş, nu ştiu dacă oamenii sunt pregătiţi. Ca să nu mai spun că încă nu avem studii privind posibilele dezavantaje ale utilizării apei sau săpunului pe durate mari de timp”, declară primarul de sector.

Vanghelie mai susţine că programul pilot ar putea fi extins la nivel de sector, însă numai dacă rezultatele vor fi pozitive.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult