Programul “Cornul şi laptele” va fi înlocuit cu programul „Post şi Rugăciune”

Veste bună printre elevii care se plângeau că nu le place cornul oferit de stat, că nu e prea gustos sau că laptele e prea expirat. Nici părinţii acestora nu vor mai sta cu frica în sân că odraslele mănâncă cine ştie ce lucruri nesănătoase la şcoală. Printr-un parteneriat cu BOR, toţi copii sistemul de învăţământ de stat vor avea parte de post şi rugăciune pe pofta inimii.

„Rugăciunea şi postul nu vor fi obligatorii dar fiecare elev va trebui să le facă zilnic dacă va vrea să treacă clasa şi primească alocaţie. Dimineaţa Tatăl Nostru, crezul în pauza mare şi nimic de mâncare până la prânz, cea mai bună metodă de a-ţi începe ziua”, a declarat preotul paroh delegat pe lângă ministerul Educaţiei, Aristofan Heraclitul.

Pentru o bună desfăşurare a programului, părinţii copiilor vor fi obligaţi să achiziţioneze cărţi de rugăciune de la Biserică, la preţuri preferenţiale, pentru că o parte din costurile tipăriturii vor fi subvenţionate de stat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 ianuarie 2014 03:01

Alte articole

Vezi mai mult