Programul de lucru la privat, prelungit cu 3 ore, să plătim pensiile şi ajutoarele votanţilor PSD

Au învins, e logic să vină şi nişte schimbări! Programul de lucru în toate firmele private urmează să fie extins, la cererea viitorului preşedinte Liviu Dragnea, pentru ca românii care muncesc şi produc ceva real să plătească toate ajutoarele sociale, pensiile nesimţite şi salariile funcţionărimii pesediste, precum şi toate formele de sponsorizare de la bugetul de stat a celor care fac din lene un scop în viaţă.

Liviu Dragnea consideră că “intrăm în sfârşit în normalitate” şi că “e timpul ca cineva să plătească pentru dezastrul provocat de tehnocraţii sorosişti care au furat ţara asta prea mult timp, cu complicitatea multinaţionalelor venite aici să jefuiască bogăţiile patriei”.

Cei care muncesc la privat, sau mai bine zis muncesc punct, trebuie să aleagă dacă vin cu 3 ore mai devreme, adică de pe la 5-6 dimineaţa, sau pleacă mai târziu, adică spre 23:00. Chiar şi domnul preşedinte Iohannis va trebuie să aloce 3 ore în plus ca să decoreze fel de fel de personaje dubioase, acesta fiind 90% din programul preşedintelui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 decembrie 2016 14:49
Citește mai mult despre: Dragnea iohannis PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult