Programul Noua Casă, imposibil de aplicat la Cluj. Acolo 140.000 euro e avansul

Clujenii sunt revoltați că suma maximă pe care o poți obține prin programul Noua Casă este doar 140.000 de euro. Ei acuză guvernanții de la București că trăiesc într-un univers paralel, că habar n-au ce presupune cumpărarea unui apartament în Cluj-Napoca.

”Se vede că este un program făcut de niște sudiști, pentru sudiști și moldoveni”, se plânge un tănâr clujean. ”Păi la noi 140.000 de euro, suma maximă pe care o poți obține, abia dacă ajung de-un avans la o garsonieră. Nici nu vreau să mă gândesc cât avans aș avea de dat pentru un apartament de trei camere, că nu mă cheamă Ion Țiriac sau Cristian Pomohaci.”

Clujenii propun ca pentru orașul lor programul să fie redenumit ”Prima rată la chirie”. ”Măcar așa nu va fi un program complet inutil”, spun clujenii. ”Mai ales dacă aplică în program doi-trei clujeni care împart același apartament, s-ar descurca mult mai ușor cu plata chiriei.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 august 2020 08:08

Alte articole

Vezi mai mult