Programul Rabla 2017! Românii primesc abonamente la sală, ca să-și poată împinge singuri mașina

Gata cu programul Rabla în forma cunoscută până în 2016! Anul acesta, în loc de vouchere pentru achiziţia de maşini noi, românii cu rable mai vechi de 20 de ani vor primi din partea statului câte un abonament la sală, ca să capete forţa necesară pentru a şi le împinge pe stradă.


Printre primii beneficiari ai programului Rabla 2017 se numără Decebal Popescu, proprietarul unei Dacii 1310 din 1982. “Sunt foarte mulţumit, am primit un abonament Gold la o sală de fitness din cartier, iau şi nişte suplimente cu proteine, în câteva luni o să zburd prin oraş cu hârbul meu!”, se laudă acesta, dând jos burta într-un ritm înfricoşător.

Pe măsură ce parcul auto naţional se uzează moral, tot mai mulţi români vor beneficia de noul program Rabla, toate prognozele indicând că până în 2025 România ar putea deveni cea mai musculoasă ţară din sud-estul Europei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
24 mai 2017 10:05
Citește mai mult despre: masini rabla sală

Alte articole

Vezi mai mult