Programul Rabla continuă: 10.000 de tichete de masă și 5000 de tichete de autobuz

Singurul program de succes al guvernului, programul Rabla, tocmai a primit o suplimentare de fonduri. (În paranteză fie spus – și iată că suntem chiar într-o paranteză – de fapt este vorba de un program al guvernului Tăriceanu, pe care am ajuns să îl regretăm. Dar asta e deja altă discuție, pentru care vom deschide o paranteză specială în alt text.)

 

Așadar vești bune pentru cei care mai au măcar o mașină veche dar funcțională prin curte. Ei pot acum să o predea la Remat și vor primi în schimb ceva de mâncare. Guvernul a pus la dispoziția populației 10 mii de tichete de masă, care pot fi folosite atât la prânz cât și la cină sau mic dejun.  Anul acesta va fi un an lipsit de griji pentru românii care au 365 de mașini personale.

 

O altă ofertă a guvernului este predarea mașinii la REMAT în schimbul unuia dintre cele 5000 de tichete de autobuz. Proprietarul rablei predate la fier vechi își poate folosi imediat tichetul, chiar pe traseul de întoarcere de la cimitirul de mașini.

 

Evident, aceste tichete valorice vor fi transmisibile, deci ele pot fi furate. Au exista deja câteva incidente de acest fel, sute de oameni rămânând și nemâncați și fără mașină. Un bărbat din județul High Definition (pour les connaisseurs) a fost ucis cu brutalitate în fața unui magazin alimentar, fiind astfel privat chiar și de ultima sa masă.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 iunie 2010 15:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult