Proiect de lege: sexul copilului se stabileşte la 18 ani, când parchează prima maşină

Victorie parțială pentru forțele progresiste care au susținut ani la rând că sexul copilului este un construct social și nu ar trebui să-l impunem noi prin opresiune socio-culturală. Camera Deputaților a aprobat un proiect de lege care prevede că sexul copilului va fi stabili abia la 18 ani când poate să ia o decizie și să ia și carnetul.

„Va fi un test simplu, parcare laterală din trei mișcări și parcare cu spatele. După ce elevul execută manevra de parcare se va acorda un punctaj în funcție de reușita operațiunii. Apoi elevul se duce acasă și va primi a doua zi în cutia poștală buletinul cu sexul ales de către DRPCIV”, a explicat Eduard Stancu, inițiatorul legii.

Problema ridicată de acesta este că foarte mulți români se pretind bărbați dar conduc ca niște p***zde și poate ar trebui să le fie retrase privilegiile în acest sens. „Vorbim de oameni care parchează și conduc absolut aiurea deși nu au nici măcar scuza cu orientarea în spațiu pe care o au femeile. Și-atunci putem crede că ori sunt ne-adulți, și-atunci nu ar trebui să aibă carnet, ori sunt femei, și ar trebui să fie tratate ca atare”.

Scris de Eftimie
30 aprilie 2019 14:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult