Proiect legislativ: De la anul vom plăti taxă de protecţie pe autostradă

Ministerul Transporturilor a anunţat că protecţia celor două tronsoane de autostradă (A1 şi A2) va fi concesionată clanurilor locale de mafioţi, acestea urmând să administreze și autostrada și luptele dintre șoferii care se ceartă în trafic. Conform caietului de sarcini, clanurile mafiote ce vor administra autostrăzile trebuie să stabileacă o serie de reguli după care se va circula pe aceste tronsoane rutiere.

”Regulile sunt cele de bun simț, pe care le știe, de altfel, toată lumea: schimbarea benzii de mers se semnalizează prin ridicarea degetului mijlociu, orbirea cu faza lungă a oricărui participant la trafic e obligatorie și respectarea distranței de maxim 50 de centimetri față de automobilul din față”, a explicat un reprezentant al CNADNR.

Autorităţile promit că banii strânşi din concesionarea autostrăzilor vor fi folosiți pentru plata taxei de protecţie clanului răspunzător cu taxa de protecţie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
10 mai 2014 06:05

Alte articole

Vezi mai mult