Proiectul de autonomie a Ţinutului Secuiesc, susţinut masiv de români: Măcar ei să scape de Dragnea!

În sfârşit ungurii şi românii se înţeleg ca fraţii! Un proiect de autonomie a Ţinutului Secuiesc este susţinut de un număr uriaş de români, care şi-ar dori ca măcar o parte din populaţia acestei ţări să scape de ciuma roşie a PSD-ului, în frunte cu Dragnea.

În unele sate din Transilvania, unde românii şi ungurii se duşmănesc de mii de ani, au avut loc manifestaţii de susţinere a autonomiei, şi s-au dansat atât hore cât şi ceardaşuri. De emoţie şi fericire că măcar ungurii scapă de hoţie, românii au admis că ungurii au fost primii în Ardeal, iar ungurii au recunoscută că gulaşul şi kurtoşul sunt invenţii româneşti.

Ce e şi mai interesant e că proiectul de autonomie al secuilor nu este susţinut de UDMR, care e de fapt o clică de borfaşi înhăitată cu hoţii de la PSD. Aceştia nu vor de fapt ca ungurii să fie independenţi, că aşa nu vor mai putea să fure, acesta fiind adevăratul scop al politicienilor din România care îl susţin pe Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2017 15:35
Citește mai mult despre: autonomie Tinutul Secuiesc unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult