Proiectul „Salvați Hannah Montana”: opriţi poluţia în Apuseni

De când a apărut în spațiul public, proiectul Hannah Montana a aprins spiritele în modul cel mai serios. Deși nu există un consens în ce o privește, sunt câteva lucruri cu care toată lumea e de acord: că e foarte frumoasă, că are mult potențial şi că încă îşi ascunde comorile de care toată lumea ar vrea să profite.

Ecologiștii vor să o păstreze pe Hannah Montana curată, aşa cum am primit-o de la părinţi. Ea trebuie să rămână o zonă virgină, mai ales că este ultima de acest fel din întreaga lume. Sloganul ecologiştilor este „Păstrați Hannah Montana curată pentru copiii noștri, pentru că şi ei merită să se bucure de ea.”

Pe de altă parte, nişte industriași străini sunt dispuși să bage o groază de bani în Hannah Montana pentru a-i aduce la lumină bogăţiile, chestie din care s-ar obține profit. Ei cred că Montana este deja destul de coaptă pentru forări de adâncime și că e păcat să nu profiți de ea dacă ai ocazia. Planul lor este ca prin aceste investiţii să o ajute pe Hannah Montana să se dezvolte armonios, că nici ei nu-i strică un ban în plus. Sloganul lor este „Salivaţi la Hannah Montana, nu-i aşa?”

Scris de TNR
5 aprilie 2011 14:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult