Promoţii false şi la Patriarhie: „Mi-am luat o icoană şi acum nu mai plânge, ci râde de mine”

Manţogăriile stil Black Friday nu s-au limitat doar la marii retaileri naţionali. Şi abonaţii la serviciile şi produsele oferite de Patriarhia Română susţin că au fost ţepuiţi fără milă în goana după profit a clerului.

„Am cumpărat o icoană făcătoare de minuni, care plângea imediat ce o pupai. După 24 de ore, icoana a încetat să mai plângă, ba mai mult, acum râde de mine de fiecare dată când mă uit la ea”, declară înfuriat Dumitru C, pensionar pasionat de icoane.

Acesta spune că a sunat la Patriarhie să ceară înlocuirea icoanei în limita garanţiei, însă patriarhul Daniel i-a spus că icoana nu mai plânge pentru că pensionarul şi-a pierdut credinţa şi cu siguranţă va ajunge în iad, apoi i-a închis.

Enoriaşii spun că preoţii au mărit de 3 ori preţul lumânărilor şi candelelor cu o zi înainte de Black Friday, apoi au afişat o reducere de 30%.

„Au fost cele mai scumpe lumânări din viaţa mea. Plus că la fiecare achiziţie ne pun să plătim 24% în plus pe lângă preţ, pentru ca Biserica să poată plăti TVA-ul, sau cel puţin aşa ne-a spus preotul”, a mai declarat pensionarul.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult