Proprietarii de mașini electrice se plâng că li se pune apă în curent

Odată cu inaugurarea primei stații de alimentare cu energie electrică a mașinilor au apărut și primii clienți nemulțumiți de calitatea curentului. „Nu mai bag niciodată de la Romcurent”, se plânge un șofer ghinionist.

„Am băgat curent de 50 de lei și pe drum mașina a început să facă niște zgomote ciudate. Am tras pe dreapta și m-am uitat, să nu-i fi sărit vreo siguranță, dar nu-i sărise. M-am dus la electrician și cum a ridicat capota a văzut că sunt firele înfundate. Nu l-am crezut, dar când a tăiat firul cu patentul a început să curgă apă. Nu vă mai zic ce era și în baterie, de curent umed. Vă dați seama, că vine pe fir curent, curent și odată vine apă. Am distrus electromotorul, pa-pa!”

Unii șoferi și-au distrus mașinile de zeci de mii de euro din cauza curentului aghesmuit. „Lor ce le pasă, că e curent, că e apă, la ei ceasul se învârte”, se plânge un proprietar de Lexus. „Eu n-am băgat curent de-ăsta de bormașină, de 220 Volți, am făcut plinul cu de-ăla scump, de 380 Volți, că am zis să tragă bine mașina. Și odată văd că iese abur de sub capotă!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
23 iunie 2011 00:58
Citește mai mult despre: curent furt masina electrica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult