Proprietarul singurului autoturism din Vaslui, implicat într-un scandal alimentar

Scena s-a petrecut în fața magazinului Titel din centrul Vasluiului. După spusele martorilor, proprietarul mașinii a intrat în magazinul alimentar și a început să arunce banii: și-a luat gumă de mestecat, un chibrit și o pâine și o conservă de ton, după care a plecat spre mașină și a început să mănânce ostentativ, în huidulelile tuturor.

Protagonistul este nimeni altul decât Șfefan Birică, un cunoscut om de afaceri din zonă, care de peste cinci ani de zile are un contract stabil cu firma la care lucrează ca lăcătuș mecanic. Veniturile sale îi permit facilități la care alți vasluieni doar visează, precum boilerul pe lemne sau masa de prânz.

Autoturismul lui Ștefan Birică, marca Dacia 1400 Break, era cunoscut în județul Vaslui sub numele de Mașina, fiind lăudat și admirat de toată lumea din județ. Simbol al opulenței și bunăstării, autoturismul cu număr de Vaslui a născut în Vaslui adevărate legende rurale. Copiii din Vaslui cred că Mașina poate prinde peste 70 de kilometri la oră și că poate frâna la comandă, în anumite condiții.

Scris de TNR
19 august 2011 16:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult