Proprietarul unui hotel de pe litoral roagă turiştii bugetari să nu mai rupă uşa la 15:00

Proprietarul unui hotel de pe litoral s-a lăcomit la bonurile de vacanță oferite bugetarilor și acum trage ponoasele faptei sale. Acesta se plânge că, din reflex, turiștii bugetari cazați la el în hotel rup ușa de la cameră la ora 3 de este tot hotelul vraiște.

„Merg la plajă, se ard bine, vin cu papornițele la hotel, mănâncă de se sparg, se bagă în cameră și moțăie letargic la prânz. Dar la ora trei se activează brusc și încep să zboare pe uși și pe geamuri. Am avut clienți care au sărit și pe geam de la etajul I când s-a făcut ora trei”, povestește patronul hotelului. 

Acesta spune că a mai avut și alte probleme cu turiștii bugetari, aceștia fiind extrem de dificili. „Am vrut la un moment dat să mutăm o familie dintr-o cameră, că fusese o inundație, iar ei ne-au cerut șpagă ca să se care. Alți turiști au venit la noi și au zis că au nevoie de xerox în cameră și 140 de topuri de hârtie și că știe el o firmă care face rost de toate astea repede, dacă nu mă bag cumva în combinație îmi iese și mie ceva, plătește hotelul”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

13 august 2019 14:47
Citește mai mult despre: bugetari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult