Vești bune din zona diplomației! Comisia bilaterală de discuții România-Moldova a ajuns la un compromis avantajos pentru ambele țări, compromis ce ar putea duce la unirea celor două popoare chiar acum, în anul centenarului. Practic, Moldova a promis că se unește cu noi dacă îi dăm 100 de lei până la salariu.

moldoveni_fumatori_unire.jpg  

„Discuțiile au fost purtate până târziu, în noapte, când am rămas fără țigări. Să nu credeți că a fost doar o vorbă aruncată-n vânt, nuuuu, l-am pus pe reprezentantul Moldovei să semenze pe acest șervețel. Uitați, a pus și ștampila oficială a Republicii Moldova, acest document este recunoscut de tratatele internaționale, chiar dacă are și muștar pe el”, a declarat șeful delegației diplomatice române. 

Ministerul de Externe al României a trimis deja prin curier diplomatic o casetă care conține suta de lei și ea a fost luată de pe aeroportul din Chișinău de către președintele țării. Presa locală relatează că președintele Igor Dodon purta treningul oficial de ceremonii, ceea ce ne face să credem că discuțiile despre Unire se poartă sub auspicii pozitive.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 25.04.2018 14:43 Social

National Cinematografic