Prostie pură! Magazinele Mic.ro, aprovizionate cu pungi de gheaţă, ventilatoare şi Ice Tea!

Omul de afaceri Dinu Patriciu a anunţat azi relansarea reţelei Mic.ro! Magazinele vor avea un nou concept, pe care Patriciu îl consideră absolut revoluţionar: vor avea produse pe rafturi. În schimb, miliardarul spune că se mai gândeşte dacă să îşi schimbe radical şi viziunea asupra plăţii la timp a salariilor angajaţilor.

Astfel, magazinele lui Patriciu le vor oferi celor care le calcă pragul o bogată ofertă de produse adaptate la sezon. „S-a tot făcut mişto că la Mic.ro nu găseşti nici măcar o pâine sau o sticlă de apă minerală”, a detaliat omul de afaceri, „ei bine, de acum înainte oricine intră în aceste magazine va putea achiziţiona o gamă extrem de diversificată de pungi şi tăvi pentru cuburi de gheaţă, ventilatoare, dar şi mai multe sortimente de Ice Tea. De asemenea, dat fiind că trebuie să fi prost ca să intri într-un Mic.ro, am aprovizionat din belşug magazinele cu volumele lui Grigore Cartianu”.

Patriciu e convins că, date fiind temperaturile extrem de scăzute, oamenii vor prefera să vină la cel mai apropiat Mic.ro pentru cuburi de gheaţă şi Ice Tea în loc să bată kilometri întregi prin ger până la un hypermarket unde riscă să găsească doar un ceai fierbinte. În încheiere, miliardarul a conchis că nu consideră Mic.ro un eşec: „Consumatorul român e de vină, că nu ştie să citească printre rafturi. ”

Scris de TNR
1 februarie 2012 14:02

Alte articole

Vezi mai mult