Prostituată într-un picior, ghici ciupercă ce-i

Una dintre cele mai de succes prostituate din Berlin are un picior lipsă. Nemţoaica de 39 de ani profesează într-un cartier de shopping din centrul Berlinului şi câştigă o grămadă de bani. Ea spune că cei mai mulţi clienţi ţin ca ea să facă sex fără proteza pe care o poartă în loc de picior. Vor sex neprotezat, cum ar veni. Se pare că nici prostituatele nu mai sunt aşa cum le ştiam noi, acum trebuie să impresioneze, ca cerşetorii. Nu apelează nici dracu la o prostituată sănătoasă (La muncă cu ea! au tendinţa să spună cetăţenii respectabili).

Ca să aibă succes, prostituata trebuie să scoată în faţă o poveste tristă, un handicap fizic, poate chiar o boală incurabilă, transmisibilă – de ce nu? – pe cale sexuală.

 

Se spune că picioarele prostituatelor – şi ale femeilor uşoare, în general – se întâlnesc foarte rar, nu le vezi prea des lipite. În cazul prostituatei din Berlin, picioarele nu se întâlnesc niciodată. Sper că nu de aici au dedus jurnaliştii de la Cancan că femeia are un succes nebun la bărbaţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 mai 2010 09:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult