Prostituatele care fac sex de plăcere le aduc pe celelalte curve la faliment

Tot mai multe prostituate fac sex de plăcere, nu neapărat pentru bani. Ele sunt dispuse să lase la preţ dacă dau peste un client care le atrage în mod deosebit. Mai mult chiar, pentru că le place ce fac, unele prostituatele stau peste program fără a cere bani pentru orele suplimentare.

Prostituatele versate, cu ştate vechi, nu sunt de acord cu această practică. Potrivit lor, curvele care fac sex mai mult de plăcere strică piaţa, practic le obligă şi pe ele să coboare tarifele.

“Ar trebui să avem un tarif minim, mai jos de care să nu coboare niciuna intre noi. Am auzit că sunt şi fete care fac sex pe degeaba. Aşa ceva nu e posibil, dacă nu cer niciun ban înseamnă, în primul rând, că nu se respectă pe ele, că nu-şi respectă munca”, i-a spus una dintre prostituate unui reporter TNR care s-a limitat la a-i lua această declaraţie.

Curvele care fac sex de plăcere se apără spunând că trebuie să fii pasionat de munca ta, să nu te gândeşti doar la bani. Ele susţin că banii sunt un element secundar, care le permite să-şi urmeze pasiunea pentru sex. “În ziua în care n-o să-mi mai placă meseria mea, o să renunţ, nu vreau să fac compromisuri, ar însemna să mă prostituez”, a declarat o tânără care, practic, a luat pielea de pe mine pentru cele câteva minute de… ăăă… interviu.

Curvele sunt nemulţumite şi de faptul că bărbaţii merg prin satele din preajma Bucureştiului, pentru a cumpăra servicii sexuale mult mai ieftine, de la ţărani. Ele spun că femeile de la ţară au tarife mici, de producătoare. În plus, în mediul rural găseşti prostituate bio, crescute la curte.

“Recunosc, e altceva să cumperi femeia de la un peşte care a crescut-o de mică, în bătătura lui, ştie ce boli a avut, ce i-a dat să mănânce”, mărturiseşte cu regret o prostituată de pe Mătăsari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 aprilie 2010 08:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult