Protest de stradă al fermierilor din Farmville

Fermele utilizatorilor jocului Farmville de pe Facebook sunt din ce în ce mai neprofitabile, peste patru milioane de fermieri abandonându-şi recoltele în această primăvară. Această simpatică aplicaţie ce simulează agricultura pentru utilizatorii de Facebook pierde tot mai mult teren, iar recoltele de anul acesta sunt deja compromise.

Din sursele noastre, Farmville este şi jocul preferat al Guvernului României (scuzaţi majusculele, mi le-a pus MS Wordul automat, crezând că e vorba de un guvern real). În afară de agricultură, guvernul nostru a mai simulat de-a lungul timpului şi alte ramuri ale economiei, precum industria şi turismul, ceea ce a condus la un grav declin economic în jocurile Age of Empires III şi Civilizations.

Se pare că fermierii din joc s-au cam săturat de lucrul câmpului şi de subvenţiile tot mai mici oferite de stat. Aşa că au ieşit în stradă, alături de bugetarii din Farmville, au vândut vacile şi au emigrat masiv într-un joc mai profitabil, numit Mafia Wars. Deşi este mult mai violent decât Farmville, aici jucătorul poate să trăiască foarte bine numai din ilegalităţi şi combinaţii, la fel cum face şi guvernul nostru.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2010 13:14
Citește mai mult despre: agricultura ferma guvern

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult