Protest la Poștă. Au printat pancarta în 5 zile cu imprimanta matricială

Protestul angajaților de la Poșta Română a început greu, cu multiple amânări. De vină ar fi chiar dotările precare din sediile de poștă. Mai precis, pentru pancartă a fost nevoie de cinci zile lucrătoare ca să fie printată cu imprimanta matricială cu care se lucrează în prezent la oficiile poștale. Mulți poștași spun că au fost nevoiți să-și scrie pancartele de mână, pentru că nici măcar imprimante matriciale nu au.

”Începând de azi, toate oficiile poștale din țară sunt fie închise, fie nu lucrează cu publicul, pentru că se fac eforturi uriașe să se printeze câteva pancarte pentru marele protest”, precizează șeful Poștei Române. Cetățenii sunt îndemnați să aibă răbdare și să profite de acest răgaz pentru a completa formularele de mandat poștal, lucru care durează de obicei 2-3 zile pentru fiecare colet expediat.

”Dacă am avea măcar o persoană mai tânără de 60 de ani printre angajați, ar ști ce să facă, ne-ar monta și nouă un computer, o aplicație, ceva, să renunțăm la registre”, spune Marioara, angajată la Poștă. Însă, spun angajații, tinerii care se pricep la informatică se orientează spre companii precum Techtalent, care le oferă oportunități mult mai bune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 martie 2024 13:54
Citește mai mult despre: imprimantă poșta română protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult