Sute de persoane s-au adunat astăzi în fața prefecturii Brăila pentru un protest pașnic. Participanții au aprins lumânări și au ridicat cuțitele în aer în semn de respect pentru victimele ultimului atac violent din localitate. 

protest-braila-cutite.jpg

„Trebuie să înțelegem că această cultura a violenței nu va aduce nimic bun. Dacă ne omorâm între noi în curând vom fi prea slabi pentru a avea forța necesară să ne omorâm conducătorii, oamenii politici, adevărații dușmani ai României”, au declarat cei prezenți. S-a păstrat și un minut de reculegere, răstimp în care niciunul din cei prezenți nu și-a ascuțit cuțitul. 

Manifestanții s-au încolonat apoi și au pornit în marș până la până la primăria Brăila, adică s-au mutat trei metri sub altă fereastră. Prefectul a ieșit și a vorbit cu manifestanții, în această perioadă furând câteva portofele și telefoane mobile de la populație. 


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 12.11.2018 14:54 Social

National Cinematografic