Protest pe calea ferată: Călătorii au ţinut să tragă un semnal de alarmă

Sătui de orarul haotic al garniturilor CFR, mai mulţi călători au ales un mod inedit de a protesta. Ei s-au urcat ieri in mai multe trenuri care plecau din Gara de Nord, pentru a trage un semnal de alarmă. Se pare că protestatarii nu au tras semnalul de alarmă imediat, ci abia după ce au ajuns în câmp, pentru a face deranjul mai mare.

Multă lume a intrat în panică, nimeni nu ştia ce se întâmplă. Iniţial, pasagerii au crezut că e vorba de un incendiu la locomotivă, însă protestatarii le-au spus că problema e alta, la fel de arzătoare: întârzierea trenurilor.

Trenurile oprite în câmp ca urmare a protestelor au fost puse cu greu în mişcare, majoritatea de către călători, care le-au împins până la cel mai apropiat service.

Tiberiu Călăreţu, protestatar: „Ne pare rău că am provocat aceste inconveniente, trebuia să tragem un semnal de alarmă, nu mai suportam întârzierile nesimţite ale trenurilor. Iniţial am făcut grevă japoneză, dar degeaba. Ne-am urcat în tren cu banderole albe la mână, dar din cauza mizeriei din compartimente s-au înnegrit imediat şi nimeni n-a băgat de seamă.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 martie 2010 20:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult