Protestatarii anti-RMGC au dus voia bună la Kiev: „Dăm cu peturile în asfalt, distrăm manifestanţii”

Rămaşi fără vlagă din cauză iernii, protestatatii anti-RMGC care loveau cu bestialitate asfaltul cu peturi goale vara şi toamna trecută, s-au trezit din nou la viaţă. Un grup de aproximativ 30 de persoane, format din oameni şi hipsteri, s-a deplasat în piaţa centrală din Kiev, unde cei 30 întreţin atmosfera cu metodele lor ineficiente de protest.

„Chiar dacă sunt destule voci care ne spun că locul nostru nu e aici, ci la o paradă gay, majoritatea ucrainienilor se tăvălesc pe jos de râs când ne văd cum dăm cu peturile în asfalt şi fredonăm «Salvaţi Roşia Montană» în ucrainiană”, spune liderul bucureştenilor anti-RMGC aflaţi la Kiev.

Acesta a adăugat că prezenţa lor la Kiev a redus considerabil momentele de lupte crâncene dintre protestatari şi forţe de ordine: „Nu că vreau să mă laud, dar când ne apucăm de făcut ture cu bicicletele sau lovim asfaltul cu peturi, atât cei care protestează, cât şi forţele de ordine se opresc din ce fac şi râd cu lacrimi de noi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 februarie 2014 17:02

Alte articole

Vezi mai mult