Proteste de amploare la Tulcea: taximetrişti din toată ţara cer eliberarea violatoarei

Sute de şoferi de taxi au pichetat în această dimineaţă secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Tulcea, somând autorităţile să o elibereze pe violatoarea Luminiţa Perijoc. Taximetristul care a denunţat-o a fost sancţionat deja prin excluderea din breaslă.

“E nedrept ca o întreagă clasă profesională să aibă de suferit din cauza atitudinii iresponsabile a unui om. Nici nu ştiţi cât de rar se întâmplă în zilele noastre ca o clientă să ne constrângă să facem sex cu ea”, a declarat Sandu T., şofer de taxi venit tocmai din Zimnicea pentru a protesta. “Unii dintre noi au intrat în taximetrie tocmai de dragul violurilor, iar statul vrea acum să ne ia şi acest ultim privilegiu.”

Manifestanţilor li s-au alăturat câteva zeci de poştaşi şi livratori de pizza, îngrijoraţi că violatoarele lor ar putea fi următoarele pe “lista neagră” a autorităţilor. Conducerea spitalului încearcă să-i liniştească pe protestatari, oferindu-i femeii internate dreptul să solicite săptămânal un taxi pentru vizite conjugale sub ameninţarea cuţitului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
31 august 2012 14:08

Alte articole

Vezi mai mult