S-a rezolvat, nu se poate! Ministrul de Interne Mircea Vela a decis să rupă acordul cu Biserica Ortodoxă privind împărțirea de lumină de Înviere, pentru că acesta încalcă un protocol din 2007, încheiat cu Biserica Satanistă, prin care Guvernul se obliga să ajute Diavolul în misiunea sa pe Pământ.

protocol_cu_satanistii.jpg

Într-o conferință de presă comună, atât ministrul Vela cât și Scaraoțchi în persoană au cerut scuze public românilor pentru această neînțelegere, dar se pare că pe Patriarh l-ar fi apucat toți dracii.

”Cei care sunt totuși interesați de o activitate religioasă pot coborî la parterul blocurilor în noaptea de Înviere, ca să fie convertiți la Satanism, de echipaje mixte de polițiști și demoni. Atenție, demonii pot pătrunde în spațiile comune sau în curți doar invitați explicit de șeful de scară sau de stăpânul gospodăriei”, a detaliat ministrul Vela condițiile acordului cu Satana.

Se pare că acordul e și mai vechi și a fost încheiat de Victor Ciorbea, căruia Diavolul îi promisese că-l face cel mai arătos bărbat din lume, ceea ce, susține Victor Ciorbea, s-a și întâmplat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 15.04.2020 15:10 Social

National Cinematografic