Protocolul cu BOR, anulat: “Încălca un protocol mai vechi semnat cu Biserica Satanistă”

S-a rezolvat, nu se poate! Ministrul de Interne Mircea Vela a decis să rupă acordul cu Biserica Ortodoxă privind împărțirea de lumină de Înviere, pentru că acesta încalcă un protocol din 2007, încheiat cu Biserica Satanistă, prin care Guvernul se obliga să ajute Diavolul în misiunea sa pe Pământ.

Într-o conferință de presă comună, atât ministrul Vela cât și Scaraoțchi în persoană au cerut scuze public românilor pentru această neînțelegere, dar se pare că pe Patriarh l-ar fi apucat toți dracii.

”Cei care sunt totuși interesați de o activitate religioasă pot coborî la parterul blocurilor în noaptea de Înviere, ca să fie convertiți la Satanism, de echipaje mixte de polițiști și demoni. Atenție, demonii pot pătrunde în spațiile comune sau în curți doar invitați explicit de șeful de scară sau de stăpânul gospodăriei”, a detaliat ministrul Vela condițiile acordului cu Satana.

Se pare că acordul e și mai vechi și a fost încheiat de Victor Ciorbea, căruia Diavolul îi promisese că-l face cel mai arătos bărbat din lume, ceea ce, susține Victor Ciorbea, s-a și întâmplat.

Scris de TNR
15 aprilie 2020 13:04
Citește mai mult despre: BOR

Alte articole

Vezi mai mult