Provident oferă bani celor care îi înjură

Măsurile anticriză ale guvernului Boc au început să aibe efect. Dacă până acum toată lumea se plângea că n-are bani, de curând au apărut unii cu nume de cabinet stomatologic, Provident, care nu ştiu cum să dea mai repede şi la mai mulţi oameni bani cu împrumut. Ce nu înţeleg ei e că ăia care primesc bani sunt români şi românii, de la o vreme, nu prea mai obişnuiesc să îşi achite împrumuturile.

 

 

Pentru a-i agăţa pe cei care stau prost cu lichidităţile, deştepţii de la Provient au început să facă spam prin intermediul sms-urilor. Eu nu le-am dat numărul meu de telefon, deci profit de prilej  şi le urez celor de la Orange exact ce le-am urat şi celor de la Provident.

 

Primesc, aşadar, un sms de la Provident, prin care se ofereau să mă împrumute cu bani, cu rate fixe garantate. Cum ratele fixe de regulă nu sunt zero, le-am spus că nu mă interesează oferta lor. Mă rog, nu chiar cu cuvintele astea, dar pe-aproape: „Futu-vă în g*** de spamari”. Şi culmea, se pare că le-a plăcut urarea mea, pentru că mi-au mulţumit frumos pentru răspunsul meu. Acum aştept ca din moment în moment să vină „echipa Provident” ca să-şi ridice lichidităţile din oferta mea.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: bani imprumut provident SMS

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult