PSD a rămas fără lingăi. La următorul miting vor aduce doar slugile de la jandarmerie

După fiasco-ul de la Iaşi, PSD nu mai riscă nimic! Pentru că tot mai mulţi cetăţeni se duc la mitinguri ca să le transmită o binemeritată “Muie” liderilor partidului de hoţi, cei de la PSD intenţionează să înceteze cu adusul de pomanagii din teritoriu la mitinguri. Vor veni doar cele mai de încredere slugi ale lor: jandarmii: “Gata cu mitingurile în alb. Vreau să văd o mare albastră de slugi în uniformă, care aplaudă liderii PSD de pe scenă”, a spus Liviu Dragnea.

Când au auzit un bătrând cum strigă: “Muie, Dragnea! Eşti un nimic! Aţi zis că măriţi pensia şi aţi mărit doar preţurile!”, decizia a fost ca şi luată. Cei de la PSD sunt convinşi că pot aduce mii, chiar zeci de mii de jandarmi la fiecare miting, pentru că, slavă domnului, jandarmeria musteşte de slugi dispuse să-şi bată şi să-şi gazeze inclusiv propria mamă la comanda stăpânilor din PSD.

PSD chiar îşi doreşte să existe de acum înainte contramanifestaţii, cum a fost la Iaşi, ca să se simtă bine şi jandarmii, care abia aşteaptă să dea cu pulanele şi cu gaze lacrimogene, fără discriminare, în femei, copii, în cine s-o nimeri, cum au făcut pe 10 august la Victoriei.

Mitingurile doar cu jandarmi ar fi mult mai avantajoase, pentru că n-ar mai trebui explicate cheltuielile făcute: “Jandarmii vor fi aduşi cu dubele lor de serviciu, nu mai trebuie să aruncăm bani pe autocare pentru săracii pe care trebuie să-i cărăm la mitinguri”, a spus Codrin Ştefănescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 mai 2019 15:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult