PSD își ia în serios rolul de partid de opoziție. Parlamentarii acestui partid au depus o moțiune prin care cer insistent ca ministrul Vela, celebru pentru geaca lui de piele și slugărnicia față de BOR, să fie înlocuit cu un alt ministru, adecvat situației, cu geacă de blugi.vela_fara_maneci.jpg

Cei de la minorități au cerut un ministru cu mustață mai lungă, cu perciuni mai pronunțați, sau măcar cu pantaloni evazați. Chiar și așa, cei de la USR acuză că inclusiv un ministru cu geacă de blugi ar fi învechit și ei ar recomanda un ministru cu hanorac, dar acesta probabil că nu ar trece de comisii.

În ultimă instanță, PSD ar fi de acord ca lui Vela să-i fie transplantată o geacă de blugi, dar nu în țară, ci în străinătate, că la noi nu se poate face o operație atât de complexă. Ministrul Vela a refuzat să renunțe la geacă, pe care o poartă inclusiv atunci când doarme.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 28.05.2020 11:03 Social

National Cinematografic