Bucuria singurului român cu Tesla, Dragoș Ionescu, care râdea superior când s-au anunțat scumpirile de carburanți, a fost de scurtă durată. Chiar când se pregătea să scrie pe Facebook „Sâc, săracilor”, guvernul PSD a anunțat că va introduce o acciză și pentru curentul electric folosit pentru automobile. 

roman-cu-tesla.jpg

„Și cei cu mașini electrice folosesc străzile și trotuarele țării, trebuie să plătească și ei. Vom introduce o acciză în curent, cât să coste transportul cu Tesla cam cât unul cu un Aro 10. Banii vor fi folosiți, după cum am mai spus, pentru construirea de autostrăzi. Din estimările noastre, aplicarea acestei accize va aduce la bugetul CNAIR o bancnotă nou-nouță de 5 lei în fiecare an fiscal”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

Dragoș Ionescu nu a putut fi contactat pentru o declarație pentru că, în timp ce mergea cu mașina a încercat să-și încarce și telefonul mobil și a rămas fără baterie la amândouă. Dacă măsura va avea succesul scontat se va încerca implementarea accizei pe trotinetă electrică, mașină de tuns iarba și foen.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Eftimie | Wednesday, 09.08.2017 13:41 Social

National Cinematografic