PSD scoate alfabetul din programa şcolară după ce mai mulţi copii şi-au scrijelit iniţialele pe Coloana Infinitului

Vandalismul ia amploare printre tineri! După ce o fetiţă şi-a scrijelit iniţialele în Coloana Infinitului, Guvernul s-a reunit în sesiune extraordinară pentru adoptarea unor măsuri drastice împotriva acestui flagel. Potrivit autorităţilor, de vină ar fi chiar dascălii, care îi învaţă pe copii literele cu care, mai apoi, aceştia ornează monumentele istorice.

“De-a lungul anilor, PSD a atras în repetate rânduri atenţia asupra acestui fenomen nefast. Alfabetul trebuie scos urgent din programa şcolară, iar cine îi mai învaţă pe copii să scrie va fi pedepsit exemplar”, a declarat ministrul Educaţiei, probabil tot Ecaterina Andronescu.

“Chiar ieri am văzut un copil scriindu-i o scrisoare iepuraşului de Paşti. Sigur, o făcea pe hârtie, dar dacă mâine i se termină hârtia şi se apucă s-o scrie pe mănăstirea Voroneţ? Cine plăteşte daunele?”, s-a întrebat Serghei Mizil, secretar de stat în Ministerul Culturii.

“Mai mult, copiii care ştiu să citească intră pe internet şi află de Balena Albastră!”, a intervenit Gabi Firea, în pragul unui acces de isterie convulsivă.

Din momentul adoptării Ordonanţei de urgenţă pentru combaterea alfabetizării, orele de scriere şi citire de la clasele I-IV vor fi înlocuite cu încă câteva ore de religie şi o serbare câmpenească cu formaţia Voltaj la care se vor împărţi 40.000 de porţii de fasole.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 aprilie 2017 13:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult