Punct nou de frontieră pentru românii care merg la plaja secretă Tigania Beach

Tigania Beach tocmai a devenit și mai accesibilă, dar nu spuneți nimănui! Autoritățile bulgare și cele din Grecia au anunțat că au deschis un nou punct de frontieră dedicat exclusiv românilor super șmecheri care au aflat de plaja secretă Tigania Beach din Sithonia, aflată după orașul fantomă de lângă Sikia. Locația, strict secretă, e cunoscută doar de câțiva români binecuvântați de zeii turismului.

La noul punct vamal, dacă vă întreabă unde mergeți, spuneți Tigania Beach. Nici nu vă mai verifică pașapoartele, pentru că e clar că sunteți niște barosani adevărați, deținători ai Marelui Secret Turistic al Greciei, Tigania Beach. 

”Practic nimeni nu știe de Tigania Beach, și ar fi păcat să scrie ziarele românești despre ea. Acolo vezi doar oameni cu o trăire lirică autentică, cei care se uită la Athos și nu văd doar un munte, ci o piramidă a ortodoxiei. Pe Tigania Beach o bere nu e doar o bere, e un nectar destinat argonauților poposiți vremelnic pe nisipul veșnic al Eladei”, precizează Decebal Popescu, unul din puținii români care știu de Tigania Beach.

”Doamne ferește să se afle de acest loc minunat, de care românii nici măcar n-au auzit. N-aș vrea să se umple de gherțoi pe-aici, sau să încep să aud manele în boxe portabile, ca pe Karidi Beach. Plaja asta trebuie să rămână secretă, doar pentru cunoscători! Ar fi un dezastru ca cineva să dea locația pe hartă. Eu nu zic nimic, dar dacă ați ajuns în Kalamitsi deja ați trecut, trebuie să vă întoarceți.”, spune Marian Coltea, un turist care știe de Tigania Beach.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 iulie 2022 07:42
Citește mai mult despre: Grecia plaja secretă Sithonia Tigania Beach

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult