Cod galben de slugărnicie în Teleorman. Premierul Sorin Grindeanu s-a deplasat de la primele ore ale dimineții la vila infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea, unde a lins peste 5000 m pătrați de curte și dependințe.grindeanu_deszapezire_limba.jpg

”Domnul Dragnea mi-a spus că azi nu sunt de tură la Guvern și să vin repede la reședința sa din Alexandria, să dau o mână de ajutor la deszăpezire. Mi-a spus că așa e prevăzut în programul de guvernare. M-am oferit să curăț cu limba, pentru că vreau să-i arăt încă o dată cât de slugă sunt. Au apărut zvonuri cum că ar fi un conflict între noi și vreau să-l asigur că voi rămâne aceeași lichea servilă și voi executa întocmai ordinele pe care mi le dă”, a spus premierul României, Sorin Grindeanu. 

Celelalte slugi de la vila lui Dragnea spun că Grindeanu, când îi îngheţa limba, o băga la căldură în curul şoferului lui Dragnea. Şoferul îl bănuieşte însă că o băga pentru că-i place, nu doar de nevoie să se încălzească, pentru că i-o băga prea des, cam bătea la ochi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 08.02.2017 23:31 Social

National Cinematografic