Cod galben de slugărnicie în Teleorman. Premierul Sorin Grindeanu s-a deplasat de la primele ore ale dimineții la vila infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea, unde a lins peste 5000 m pătrați de curte și dependințe.grindeanu_deszapezire_limba.jpg

”Domnul Dragnea mi-a spus că azi nu sunt de tură la Guvern și să vin repede la reședința sa din Alexandria, să dau o mână de ajutor la deszăpezire. Mi-a spus că așa e prevăzut în programul de guvernare. M-am oferit să curăț cu limba, pentru că vreau să-i arăt încă o dată cât de slugă sunt. Au apărut zvonuri cum că ar fi un conflict între noi și vreau să-l asigur că voi rămâne aceeași lichea servilă și voi executa întocmai ordinele pe care mi le dă”, a spus premierul României, Sorin Grindeanu. 

Celelalte slugi de la vila lui Dragnea spun că Grindeanu, când îi îngheţa limba, o băga la căldură în curul şoferului lui Dragnea. Şoferul îl bănuieşte însă că o băga pentru că-i place, nu doar de nevoie să se încălzească, pentru că i-o băga prea des, cam bătea la ochi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 09.02.2017 02:31 Social

National Cinematografic