Putem răsufla ușurați! Livada în care s-a prăbușit MiG-ul nu era de pruni

Tragedie evitată în ultimul moment în județul Mureș, unde un avion de vânătoare Mig 21 Lancer era să se prăbușească într-o livadă de pruni, dar pilotul a reușit în ultimul moment să tragă de manșă și să ducă aeronava într-o livadă experimentală de goji, pe care din fericire a distrus-o în întregime.

Primarul din localitate a fugit imediat la locul prăbușirii avionului, convins că a căzut peste pruni. Acesta spune că pilotul a fost găsit și resuscitat rapid cu o pălincă. La locul prăbușirii se puteau vedea câțiva copaci de goji doborâți de explozie, dar și sute de vegani în lacrimi.

Din fericire, piloții români sunt instruiți să recunoască prunii de la orice altitudine, proba fiind eliminatorie înainte de a li se da un Mig pe mână.

Preventiv, pentru că nu se știe unde va cădea următorul Mig, livezile de pruni din toată țara vor fi dotate cu baterii antiaeriene: ”Nu ne jucăm cu prunii! Orice Mig care survolează o livadă de pruni va fi considerat inamic și va fi doborât”, susține generalul Decebal Popescu, șeful brigăzii anti-aeriene Prunii Dacici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 aprilie 2021 14:30
Citește mai mult despre: goji mig pălincă pruni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult